fabien Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Witajcie, mam następujący problem przednie dysze sprysiwaczy pryskają bardzo słabo albo wcale to zależy :/ podejrzewam, że są przypchane pytanie czym je przeczyścić czy mieliście podobny problem? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaw-8 Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Drogi kolego trochę śmieszne pytanie ale już odpowiadam-demontujesz cały element z maski (tylko uważaj by nie połamać zatrzasków), moczysz w ciepłej wodzie z odkamieniaczem, do tego cieńki drucik lub igła i czyścisz. Tylko pamiętaj by trochę w wodzie się pomoczyło (tak z 30 min). Miałem ten sam problem i pomogło po prostu syf się zbiera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabien Posted August 14, 2013 Author Share Posted August 14, 2013 Wypłukałem dysze octem i przeczyściłem, pryskają jak nowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid5995 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Ja jeszcze polecam wsadzić igłe i tam poruszać dyszami od zewnątrz tymi psikaczami, efekt gwarantowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.