Szejn Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Witam wszystkich. Szczęśliwym posiadaczem Zetki jestem od około miesiąca. Mam parę prostych, szybkich pytań. 1. Aby zdemontować lampę od kierunkowskazu/wstecznego trzeba ściągnąć zderzak z tyłu? 2. Co zrobić aby zdemontować klamki? Widziałem tylko dwie zaślepki z boku drzwi (po otwarciu) ale to pewnie od zamka, a od klamki?3. Dorwanie ori wydechu nismo jest praktycznie nie możliwe w PL? Pozdrawiam, Szejn Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossNY Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Witam, 1. Wiem że po ściągnięciu tylnej lampy jest dziura przez którą można wymienić żarówkę od kierunku/wstecznego spróbuj może Ci się uda odkręcić lampy w ten sposób Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 1. Żeby wyjąć lampy te co są w zderzaku tylnym trzeba go zdemontować... 2. te dwie śrubki na klucz 10 to właśnie one mocują klamkę 3. Dorwanie tego wydechu jest nie możliwe, jest on fajny bo jest lekki i zmienia brzmienie ale mocy dodatkowej na 99,8% nie generuje te 0,2% to przyrost maksymalny rzędu do 1,5KM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szejn Posted September 15, 2013 Author Share Posted September 15, 2013 Panowie kolejne szybkie pytanie! Odkręciłem wczoraj klamkę, faktycznie pod zaślepkami są śrubki. Teraz pytanie, kiedy mam już klamkę w dłoni jak rozdzielić rękojeść od korpusu? Tzn jak wyciągnąć "to za co łapiemy". Wydaję mi się, że wiem. Wystarczy wyciągnąć ten trzpień/bolec i rękojeść sama odejdzie. Tylko pytanie jak to zrobić? Proszę o jakiekolwiek wskazówki bo do wieczora muszę mieć je rozdzielone. EDIT!!! Witam, Panowie szybkie pytanie. Skąd we wnetrzu auta wziąć kabel "plusowy" ktory będzie dostawał prąd po zapłonie. Ew jest w aucie urządzenie które dostaję prąd zaraz po otwarciu samochodu z pilota (centralnego) i przestaje go dostawać po zamknięciu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.