Mariio Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Witam Mam pytanie jak wymienić przetwornice w primerce - p 11 2001r. Może już ktoś przerabiał ten problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz_P11_144 Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 a co się stalo że chcesz wymieniać??Masz 100 pewności że jest spalona?Przetwornica jest umieszczona w tym kwadratowym wgłębieniu w reflektorze.Albo będzie przyklejona klejem albo będzie taka obejma.Wystaczy ją odkleić lub odbezpieczyc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariio Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 Poradziłem sobie trzeba odkręcić cztery śuby ale kable trzeba poprzecinać. trzeba do tego zdemontować reflektor ,oprawa do żarówki nie przejdzie . Witam Mam pytanie jak wymienić przetwornice w primerce - p 11 2001r. Może już ktoś przerabiał ten problem? i gdzie jest plus i minus na kosce 6 pinowej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.