Guest piotr26 Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Witam . Moj problem to skszynia w p10tsce 1.6 benzynka otóz pszedwczoraj jadąc na 3 biegu poczułem na skszyni lekkie drganie drążka zmiany biegów jednak po zmianie na 4 bieg drgania ustały . Problem zaczoł sie podczas proby ruszania z pod światał .wyspszeglenie - próba wrzucenia 1go biegu a tu NIEMA 2 również Brak zupełnie jak by ich nie było drążek wogóle nie wskakuje na lewą strone jakby coś zblokowało oba te biegi. Moje pytanie , czy ktoś kiedy kolwiem miał do czynienia z taką usterką a jeśli tak prosze o jaką kolwiek pomoc lub naprowadzenie na mniwe na problem lub podobny temat. Dodam ze 3,4,5 wteczny chodz płynnie i auto jedzie . pozdrawiam PIOTR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 zobacz na łapę przy skrzyni czy tam coś się nie wykręciło ,,,ew sam drążek zmiany ,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piotr26 Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Napewno dziś postaram sie to sprawdzić chodż niepokoją mnie te drgania drążka zanim to sie stało :/ wolał bym niewielka usterke niz żebym musiał wyciagac skszynie itp . a wszyscywiedzaże czesci do naszych nissanków tanie nie sa chodżw przypadku p10tki to juz w sumie staruszek . oby to było coś niegroźnego . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.