buladag Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Cześć. Lista aut do kontroli poduszki powietrznej jest dostępna w necie, a ma ktoś może listę aut które miały miec wymieniany czujnik położenia wału w ramach akcji serwisowej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bartek9108 Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 (edited) Wpisz UOKIK, w wyszukiwarkę Nissan i masz Niestety jest w cholerę nie po kolei lista VIN, na dodatek formularz zablokowany i samemu nie posortujesz ;/ Ciekawe czy po tylu latach Nissan wymienia wadliwe części jeśli są jeszcze fabryczne? Powiem szczerze że w przypadku Suzuki mimo iż po 10 latach dopiero, wymieniali Także + dla kwitnącej wiśni A najprościej wysłać e-mail z numerem VIN do dowolnego serwisu Edited August 20, 2013 by bartek9108 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buladag Posted August 21, 2013 Author Share Posted August 21, 2013 (edited) Albo mi się na oczy rzuciło, albo nie wiem co, bo nie mogę znaleźć. Listę VIN akcji serwisowej z poduszkami tak (tam wyszukiwałem swój VIN przez skrót F3), ale tych z wymianą czujnika wału nie widzę. Edited August 21, 2013 by buladag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bartek9108 Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Musi być bo jeszcze kobieta moja sprawdzała swoje 1.8 przez fona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buladag Posted September 1, 2013 Author Share Posted September 1, 2013 Choćby nie wiem co szukam i nie mogę znaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dszywala Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Nie było akcji serwisowej na TPS'a w N16. Dzisiaj byłem na akcji z airbagiem pasażera i sprawdził pracownik serwisu. Wymienili mi wkład poduszki i podobno ma być dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buladag Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 Była, była. Widocznie nie obejmowała Twojego egzemplarza. Najpierw czujnik, póxniej reflektory po fl i teraz poduszki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dszywala Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Była, była. Widocznie nie obejmowała Twojego egzemplarza. Najpierw czujnik, póxniej reflektory po fl i teraz poduszki. A to widocznie źle sprawdzili w serwisie albo źle poinformowani BTW: Widziałem Twoją Alinę pod Lewiatanem koło Wiślickiej kiedyś, nawet zaparkowałem obok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buladag Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 Może o Lidla chodziło ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dszywala Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Może o Lidla chodziło ? Tak Zmiażdżyłeś :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buladag Posted September 21, 2013 Author Share Posted September 21, 2013 Czuj się obserwowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts