Guest lolek1021 Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Witam, Urwała mi się rura wydechowa na łączeniu między dwoma tłumnikami na wysokości tylnej osi. Myślę, że można to pospawać. Znacie może miejsce w Wa-wie gdzie to można zrobić? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest microlot Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 U każdego tłumikarza, napewno gdzies w Twojej okolicy znajdzie sie taki człowiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ryba! Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 heh,tylko uwazaj przy spawaniu tej rury,bo blisko jest baczek z benzynką lepiej nie oddawac, autka byle spawaczowi,wiem cos o tym,bo sam miałem z tym do czynienia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lolek1021 Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Rura pospawana migomatem. Koszt 40 PLN. Zbiornik nie wybuchł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ADEX Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 trzebabylo sobie dorazucic jeshcze ze dwa zera i wstaic nowy wydech. z nierdzewki nie no zartooje ale dobrze wiedziec na przyshlosc o kostach migawki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.