Arestidis Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Witam Czy może ktoś wymieniał już tylne amortyzatory w x-trail II?Mam pytanie w związku z tym.Ostatnio będąc na przeglądzie serwisant powiedział, ze trzeba pomyśleć o wymianie amortyzatora lewego tylnego (wyrobiła się tuleja mocująca). Podpowiedział, ze można wymienić samą tuleję i będzie ok... bo amortyzator jest OK. Jest ,,mały,, problem bo tuleja oddzielnie nie występuje a jest razem z amortyzatorem. Może ktoś już robił taki myk i znalazł odpowiedni rozmiar samej tulei gdzieś u jakiegoś ,,magika,,.Będę wdzięczny za odpowiedź. Artur z Lublina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Think68 Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Hej, jak serwisant taki mądry to niech wymieni tuleje.Ja mam 2.2 dci 2005r. i mam inne amorki, które wymienia sie w całości. popytaj u innych mechaników. Im wieksza wiedza tym lżej dla kieszeni. Jak bedziesz pisał coś to podaj dokładnie model pojazdu.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.