Guest Scyzor Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Tak się zastanawiałem czy w P11 kiedykolwiek montowali trójramienne kierownice? Nie to żeby mi się podobała, ale znalazłem coś takiego: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C411829 Wygląda mi to na implant kierownicy bez poduszki z P10... Jeśli mam rację to wspomniana bezwypadkowość to znów wielka ściema... Poza tym w tych rocznikach ta czarna listwa na zderzakach chyba nigdy nie utrzymuje tego pięknego czarnego koloru... pzd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonek Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Montowali w wersji LX. Był to golas bez elektryki i bez poduszek- stąd trójramienna kierownica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 28Darek Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 A ja mam bardzo podobna o ile nie identyczna w swojej P10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Scyzor Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Montowali w wersji LX. Był to golas bez elektryki i bez poduszek- stąd trójramienna kierownica. Na pewno w P11 :?: :?: :?: pzd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonek Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Napewno w P11!!!!!!! Na 100 %!!!!! Pracowałem kiedyś w Łódzkim salonie Nissana i sam takie sprzedawałem, to wiem!! :twisted: Pozdro! :twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonek Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 A swoją drogą były to bardzo popularne wersje! :wink: Przez trzy lata swojej keriery jako sprzedawca, opchnołem chyba ze 2 (słownie: dwie!!!) sztuki P11 z takim wypasem! Autko na wyposażeniu miało tylko wspomaganie kierownicy, regulacje kierownicy i immobilajzer. Acha.... i dzieloną tylną kanape!!!! Nawet zderzaki były czarne!!!! Fajny wypas, co????? :twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavoolon Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 wyglada to jak przelozona z innego auta ale jak by byl mocno strzelony to mial by mial biale tablice a nie stare czarne, do listew sa specjalne czernidla zeby sie tak swiecily Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel_s Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 do listew sa specjalne czernidla zeby sie tak swiecily Dokładnie, u siebie poczerniłem bo były już białe Teraz wyglądają jak nowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Scyzor Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 do listew sa specjalne czernidla zeby sie tak swiecily Dokładnie, u siebie poczerniłem bo były już białe Teraz wyglądają jak nowe Jaki zatem specyfik polecacie ? pzd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel_s Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Jaki zatem specyfik polecacie ? Dokładnie nazwy nie pamiętam, ale może to być jakieś Black Magic czy coś takiego. Kupiłem to z 5 pln w zwykłmy sklepie motoryzacyjnym. Jak nie zapomnę to jutro sprawdzę dokładnie nazwę i Ci podam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafp11 Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65134640 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavoolon Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 http://img21.allegro.pl/photos/oryginal/65...1346/65134640_3 ciekawe miejsce na przechowywanie oleju czy co to tam jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Scyzor Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 http://img21.allegro.pl/photos/oryginal/65...1346/65134640_3 ciekawe miejsce na przechowywanie oleju czy co to tam jest Informacja dla chętnych jest taka, że: a) silnik bierze olej i wymaga systematycznych dolewek jeździ na badziewnym oleju ( wygląda mi to na jakąś butelkę od jakiegoś Orlen'owskiego oleju ). pzd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts