gregpl Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Witam. Mam Qashqai-a z 2011 roku i od samego początku użytkowania borykam się z jednym problemem. Co pewien czas przy próbie zamknięcia szyby kierowcy w opcji gdzie sama jedzie w górę, po dojechaniu do góry zjeżdża na ok 10 cm w dół i przestaje działać fukkcja automatycznego domykania. Oczywiście można to naprawić przytrzymując przełącznik domykania szyby przez 5 sekund po dojechaniu do góry ale to znowu załatwia problem tylko na jakiś czas. ASO w moim mieście nie radzi sobie z tym problemem i twierdzi że nie może zdjagnozować usterki. Może ktoś z Was miał podobny problem lub wie gdzie może tkwić przyczyna? Dodam że w momencie domykania szyby niczego w niej nie przycinam ani też nie "rozprogramowuję" szyby trzymając zbyt długo przełącznik (nonsens) itp. jak to sugeruje mi się w serwisie. Niedługo kończy się gwarancja i obawiam się że po jej zakończenniu serwis wpadnie w końcu jak to naprawić a przy okazji solidnie mnie skasować Pozdrawiam Grzegorz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.