zomm Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Pierwszy wpis więc witam wszystkich serdecznie. Znalazłem na allegro dwie pompy - obie tej samej firmy i u tego samego sprzedawcy. Pierwsza za ok.600zł dedykowana do 2,7 TDI i innych Druga za 350zł dedykowana do 2,7TD. Zdjęcia, wygląd wszystko takie samo obie nowe - zamówiłem tą tańszą która jest niby do TD a ja mam TDI. Czy dobrze bo wydaje mi się, że tam są takie same pompy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hugh_h Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 witaj kolego nie powiem ci w prost i nie ma łatwo ja dam ci wędkę - www.nissan4u.com wejdź i poszukaj po samochodzie a potem nr części a i na przyszłość sprawa będzie łatwiejsza i oczywiście napisz nam co ci wyszło z poszukiwania Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomm Posted September 7, 2013 Author Share Posted September 7, 2013 Wielkie dzięki - fajna wędka Polecam się na przyszłość Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.