byczynho Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Witam. Muszę wymienić osłonę przegubu zewnętrznego - stara pękła. Czy są jakieś bardziej polecane i bardziej odradzane? Ta, która teraz pękła służyła niecałe pół roku - Autofren. Co polecacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito8282 Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Najlepiej jakieś gumowe ja zakładałem komplet URW URAWA i polecam bardzo solidnie wykonane a guma miękka i gruba . Link to comment Share on other sites More sharing options...
byczynho Posted September 8, 2013 Author Share Posted September 8, 2013 Zamówiłem Lobro po 23 zł za sztukę. Dadzą radę? Czytałem, że kiedyś przeguby Lobro montowane były seryjnie w niektórych autach. Doszedłem do wniosku, że skoro przeguby mieli/mają dobre to i gumy chyba nie są byle jakie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito8282 Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Dadzą rade jeśli tylko zostaną poprawnie zamontowane Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz_P11_144 Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Ja mam Lobro.Po prawej mam już półtorej roku i nic sie nie dzieje.Po lewej jakbym go nie przetopił to tez by hulało Polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
byczynho Posted September 8, 2013 Author Share Posted September 8, 2013 Dadzą rade jeśli tylko zostaną poprawnie zamontowane Pozdrawiam Autofren też była dobrze zamontowana a pojeździła parę miesięcy tylko ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito8282 Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Autofren też była dobrze zamontowana a pojeździła parę miesięcy tylko ;D Widocznie albo była marnej jakości albo jakieś czynniki zewnętrzne brały udział w porwaniu tej osłony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.