Thespian Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Panowie probowal ktos jak tylna klapa zniesie dodatkowe 15 kilo przykrecone do mocowania zapasu? bo waham sie motac uchwyt na kolo czy poprzeczki do relingow i wrzucac to to na dach? do bagażnika nie wchodzi :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy69 Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 wrzucaj śmiało, ja tak zrobiłem, bagażnik z kołem waży 48kg ...hulałem po pagórkach, skakałem ...siedziałem na kole podczas jazdy po wertepach i nic, na dowód parę fotek ze zlotu: a same relingi na których leży bagażnik też nie są mocowane tak jak oryginalne tylko kilkanaście cm od brzegu, czyli w teoretycznie słabszym miejscu... jeśli Enzo i Daniel ważą ok. 100, ja z 70, Bartek ze 20 + bagażnik, koło + 2 zawiesia 3T 6-metrowe też parę kilo to daje nam około 350 kg ...i 0,5 litra browaru ! śmiało montuj ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceniakenzo Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 potwierdzam ja już planuje zrobić podobną konstrukcje Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy69 Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 pospawam ci tylko musisz nas kiedyś odwiedzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thespian Posted September 10, 2013 Author Share Posted September 10, 2013 T1 to auto z czasów solidnej produkcji ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.