Guest Rogal205 Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Witam Mam problem z moim Sunnym. Mianowicie podczas jazdy przy prędkości 40 - 70 km/h czuć jakby podbijało przód. Wymieniłem - Amortyzatory-sworznie-Poduszki tylnie wahacza-łączniki stabilizatora-gumy stabilizatoraJest to bardzo uciążliwe podczas jazdy po mieście przy predkości 50 km Mieliście podobny problem?? Mechanicy rozkładają ręce Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mirekg9 Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Witam Mam problem z moim Sunnym. Mianowicie podczas jazdy przy prędkości 40 - 70 km/h czuć jakby podbijało przód. Wymieniłem - Amortyzatory -sworznie -Poduszki tylnie wahacza -łączniki stabilizatora -gumy stabilizatora Jest to bardzo uciążliwe podczas jazdy po mieście przy predkości 50 km Mieliście podobny problem?? Mechanicy rozkładają ręce Proszę o pomoc Nie ten dział........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hansrpg Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 A czy opony nie są nierówno wytarte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rogal205 Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 na letnich i zimówkach mam ten sam problem (na letnich alusy, zimówki stalowe) Zimówki mam nowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.