Guest TwojaStronaBiz Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Witam, mam następujący problem. Posiadam od jakiegoś czasu Primerę P10 w kombi. Samochód ma centralny zamek zamykany z pilota. Na początku było wszystko ok, następnie wysiadła mi bateria, wymieniłem ją na nową, wydaje się być wszystko ok, ponieważ na pilocie jest mikro dziurka, przez którą widać jak wcisnę jakikolwiek przycisk jak zapala się czerwona dioda (sugeruję się tym, iż z baterią i przyciskami jest wszystko ok). Niestety od tamtej pory nie działa ani otwieranie ani zamykanie drzwi z pilota. Co może być tego przyczyną ? Czy trzeba zaprogramować pilot? Jeśli tak to w jaki sposób? Dziękuję wszystkim za jakiekolwiek podpowiedzi!Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
walzub Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 musisz kluczyk zaprogramować Link to comment Share on other sites More sharing options...
sami77 Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 pamietam, że gdzies na tym forum widziałem wątek, że ktoś oferował pomoc w kodowaniu kluczyka. Poszperaj a napewno znajdziesz :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.