Guest Maniuś666 Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Witam. Jestem świeżynkiem na forum i mam nadzieję, że moja obecność wśród Was będzie owocna. Mam spory problem z Primką żony. Samochód nie chce odpalać, pali tylko przy użyciu niewielkiej dawki Plaka, jak już odpali to pracuje ładnie. Po zgaszeniu i odpaleniu w ciągu 3 sekund odpala, potem już nie. Moi mechanicy sprawdzili już wszystko co możliwe związane z paliwem: wtryski, czujniki, przewody, kable masowe itp. Ostatnim ogniwem została pompa wtryskowa, którą już zakupiłem (używka, bo Primka jest z 2002 i koszt nowej mógłby mnie zrujnować :-) ) Wszystko było by o.k., ale jest olbrzymi problem z dostępem i możliwością wykręcenia pompy - nie chcielibyśmy wyciągać silnika. Czy ktoś już to robił i ma jakieś doświadczenia w tym temacie? Z góry dziękuję za jakąś pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adas1204 Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 I jak Ci się udało rozwiązać problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawko82 Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Jednak chyba współpraca będzie mało owocna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.