Qubuś Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Czy pasuje bez przerobek bak od diesla do dlugiego terrano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thespian Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Po numerze części na pewno nie będzie pasować... różne pojemności są... w longu jest cały pod podłoga bagażnika, a w krótkim jest scięcie na tylne fotele z króciaka powinien podejść ale nie wiem czy "plug&play" Link to comment Share on other sites More sharing options...
karkosz Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Po numerze części na pewno nie będzie pasować... różne pojemności są... w longu jest cały pod podłoga bagażnika, a w krótkim jest scięcie na tylne fotele z króciaka powinien podejść ale nie wiem czy "plug&play" Podbijam pytanie tylko odwrotnie czy ktos zalozyl z dlugiego do krotkiego, i z jakimi przerobkami sie to wiazalo, czy bardzo widocznymi,musze u siebie wymienic w krotkim, a chetnie bym zalozyl wiekszy od dlugiego te 8 l. robi mi roznice, Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy69 Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 jeśli pasuje od długiego to przekładaj, ale jeśli musiałbyś przespawywać mocowania to rozejrzyj się od razu za zbiornikiem z tworzywa np. z frotki Link to comment Share on other sites More sharing options...
karkosz Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Gdybym mial od dlugiego na stanie to bym sprawdzil a niestety nie mam a nie usmiecha mi sie kupowac aby tylko sprawdzic, z frotki faktycznie moglby podejsc i by nie gnil.musze poszukac po znajomych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qubuś Posted October 29, 2013 Author Share Posted October 29, 2013 chlopaki tak zapytam czy wiecie moze z jakich modeli podejdzie plastikowy bak do terrano2 longa. Widzialem w topicu frontere, a macie jeszcze jakies propozycje? najlepiej w przedziale 80-100l może jakiś dostawczak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesio182 Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 hej ja mam longa z bakiem od krótkiego. Tak już kupiłem, ale z tego co widziałem to pasowalo wszystko. Gorzej jest tylko przy wlewie (wlew jest nizej, po otwarciu klapki musze wsadzić trochę reki żeby odkrecic i dookoła jest owalone pianka. ale w niczym to nie przeszkadza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redwater Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Z patrola (100L) probowaliscie ? przydalby mi sie wiekszy przy spalaniu 13-14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.