Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

bak paliwa z t2 krótki do długiego :)

Qubuś

Recommended Posts

Po numerze części na pewno nie będzie pasować... różne pojemności są... w longu jest cały pod podłoga bagażnika, a w krótkim jest scięcie na tylne fotele

z króciaka powinien podejść ale nie wiem czy "plug&play"

• 3 weeks later...

Po numerze części na pewno nie będzie pasować... różne pojemności są... w longu jest cały pod podłoga bagażnika, a w krótkim jest scięcie na tylne fotele

z króciaka powinien podejść ale nie wiem czy "plug&play"

Podbijam pytanie tylko odwrotnie czy ktos zalozyl z dlugiego do krotkiego, i z jakimi przerobkami sie to wiazalo, czy bardzo widocznymi,musze u siebie wymienic w krotkim, a chetnie bym zalozyl wiekszy od dlugiego  te 8 l. robi mi roznice,

jeśli pasuje od długiego to przekładaj, ale jeśli musiałbyś przespawywać mocowania to rozejrzyj się od razu za zbiornikiem z tworzywa np. z frotki

Gdybym mial od dlugiego na stanie to bym sprawdzil a niestety nie mam a nie usmiecha mi sie kupowac aby tylko sprawdzic, z frotki faktycznie moglby podejsc i by nie gnil.musze poszukac po znajomych.

chlopaki tak zapytam czy wiecie moze z jakich modeli podejdzie plastikowy bak do terrano2 longa. Widzialem w topicu frontere, a macie jeszcze jakies propozycje? najlepiej w przedziale 80-100l :) może jakiś dostawczak :)

• 5 months later...

hej

ja mam longa z bakiem od krótkiego. Tak już kupiłem, ale z tego co widziałem to pasowalo wszystko. Gorzej jest tylko przy wlewie (wlew jest nizej, po otwarciu klapki musze wsadzić trochę reki żeby odkrecic i dookoła jest owalone pianka. ale w niczym to nie przeszkadza. 

Z patrola (100L) probowaliscie ? przydalby mi sie wiekszy przy spalaniu 13-14.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...