helfi Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Panowie mam problem z zakupem wtyku (kostki co wchodzi do lampy) do lampy tylnej. Czy ktoś mógłby dać jakieś namiary. Mam wypalony wtyk masy i czyszczenie go i psikanie kontaktem to pomaga góra na miesiąc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeGt Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 jakie auto? Teraz dojrzałem, że P12 jak wszedłem w dział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mirekg9 Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Panowie mam problem z zakupem wtyku (kostki co wchodzi do lampy) do lampy tylnej. Czy ktoś mógłby dać jakieś namiary. Mam wypalony wtyk masy i czyszczenie go i psikanie kontaktem to pomaga góra na miesiąc. Widzisz kolego i tak jest jak w poscie wyżej, jak nie uzupełnia się profilu. Prócz tego temat powinien być pełny, a nie tylko -->gdzie kupić?<--. Jest dużo szrotów gdzie sprzedają Angliki. Prócz tego na forum w dziale P12 był temat o dodatkowej masie w lampach tylnych. Gdybyś nie miał tajemnicy i w profilu napisał skąd jesteś, to może i byś miał namiary od osób blisko mieszkających, gdzie coś takiego można zakupić. Ty nie piszesz za dużo, to i inni nie będą również nadgorliwi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazzi Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 szukaj na szrotach lub (będzie szybciej) na Allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.