pawelekm Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Witajcie, Mam takie pytanko. Czy ktoś z was ma konto na forum http://www.x-trail-uk.co.uk/index.php ? Za chiny ludowe nie mogę utworzyć tam konta. Przydałoby się chociaż zobaczyć załączniki z sekcji How To's. Niestety za każdym razem podczas próby rejestracji na tym forum otrzymuję poniższy komunikat: The e-mail address you entered is not allowed to be used. Oczywiście wpisuję moje prawdziwe dane - również e-mail. Jak tam się zarejestrować ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karibox1 Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 » Why can’t I register? Witajcie, Mam takie pytanko. Czy ktoś z was ma konto na forum http://www.x-trail-uk.co.uk/index.php ? Za chiny ludowe nie mogę utworzyć tam konta. Przydałoby się chociaż zobaczyć załączniki z sekcji How To's. Niestety za każdym razem podczas próby rejestracji na tym forum otrzymuję poniższy komunikat: The e-mail address you entered is not allowed to be used. Oczywiście wpisuję moje prawdziwe dane - również e-mail. Jak tam się zarejestrować ?! It is possible the website owner has banned your IP address or disallowed the username you are attempting to register. The website owner could have also disabled registration to prevent new visitors from signing up. Contact a board administrator for assistance. wygląda to na ostatnią opcję czyli zablokowanie nowych userów z nieznanych względów. Może trzeba mieć angielski email? sprawdziłem, musisz mieć angielski mail co.uk można dać fikcyjny byle z gold.co.uk i da się przeglądać howto ale linkowanych już nie, ograniczone ale spróbuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelekm Posted October 3, 2013 Author Share Posted October 3, 2013 Ok. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtgor Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Najlepiej kogoś poprosić w Angli, a sporo nas tam wyjechało o założenie na google konta email i będzie po sprawie, adres będzie UK i będzie można odbirać pocztę w Polsce. No chyba że od razu z Polski można załozyć takiego emaila z UK niesprawdzałem tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karibox1 Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Najlepiej kogoś poprosić w Angli, a sporo nas tam wyjechało o założenie na google konta email i będzie po sprawie, adres będzie UK i będzie można odbirać pocztę w Polsce. No chyba że od razu z Polski można załozyć takiego emaila z UK niesprawdzałem tego. Można z PL, nie można tego ograniczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudson Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 konta google również nie przyjmuje ich forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
karibox1 Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 to musi być z końcówką uk, takie ichnie onet czy coś Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeshky Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Ja chyba mam tam konto. Sprawdze jak bede w domu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.