filtron1 Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 siemka wlasnie znalazlem to ogloszenie ciekawe czy jest sens kupowac i czy zd to egzamin http://allegro.pl/chiptun...3599414196.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bartek9108 Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Poruszane już nie raz... Te urządzenia za***iście zdają egzamin... z psucia auta Widziałem już nie jedno auto z tym cudeńkiem... i cuda się dzieją... Każde auto powinno być robione indywidualnie... Na hamownię i wsio... 500-800 dobrze Ci zrobią, jeśli chcesz zaoszczędzić poszukaj ludzi strojących auta, podłączy kompa, pojeździcie i zrobi to samo za 250-450zł. Podpowiedź, szukaj w googlu ludzi typu: grafix, mateusztdi, z3rgo, po różnych forach. A jeśli Ci nie śpieszno zapraszam do mnie po nowym roku, chętnie to zrobię edit w pakiecie mogę załatwić taniej przelot i dolot + strojenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tag Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 To w SR20 da sie robic chiptuning? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.