zaq79 Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Witam W związku tym że za oknami coraz zimniej a niedługo zima zastanawiam się doposażeniem mojego X-sa w podgrzewane lusterka. Na razie chciałbym zasiegnąć informacji czy ktoś z was już to robił? Czy w naszych X-sach jest zrobina instalacja czy trzeba wszystko zrobić samemu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karibox1 Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Było niedawno na forum, najpierw proszę skorzystać z wyszukiwarki Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq79 Posted October 8, 2013 Author Share Posted October 8, 2013 Szukałem i nie znalazłem informacji które mnie interesują. Owszem są tematy w których koledzy wspominają o podgrzewanych lusterkach ale tylko że w niektórych egzemplarzach takowe występują a w innych nie. Moje pytanie brzmi czy w samochodach w których nie ma podgrzewanych lusterek jest przygotoana instalacja na taki "luksus" oraz czy ktoś z kolegów dorabiał sam podgrzewanie lusterek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karibox1 Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Szukałem i nie znalazłem informacji które mnie interesują. Owszem są tematy w których koledzy wspominają o podgrzewanych lusterkach ale tylko że w niektórych egzemplarzach takowe występują a w innych nie. Moje pytanie brzmi czy w samochodach w których nie ma podgrzewanych lusterek jest przygotoana instalacja na taki "luksus" oraz czy ktoś z kolegów dorabiał sam podgrzewanie lusterek. trzeba ciągnąć instalację od przekaźnika szyby Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Johny Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Wydaje mi się, że w naszych X podgrzewanie lusterek jest zintegrowane z podgrzewaniem tylnej szyby. Też o tym nie wiedziałem wcześniej zanim nie przeczytałem na forum Z drugiej strony konieczność włączania podgrzewania tylnej szyby tak mnie denerwuje, że lusterek w efekcie nie podgrzewam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netoperek Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Lusterka są podgrzewane razem z tylną szybą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karibox1 Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Wydaje mi się, że w naszych X podgrzewanie lusterek jest zintegrowane z podgrzewaniem tylnej szyby. Też o tym nie wiedziałem wcześniej zanim nie przeczytałem na forum Z drugiej strony konieczność włączania podgrzewania tylnej szyby tak mnie denerwuje, że lusterek w efekcie nie podgrzewam. ja też tak miałem w lagunie. Ale to podgrzewanie lusterek zajmuje 2 minutki. Nie musisz grzać długo, poza tym po 15 minutach i tak samo się wyłącza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.