Blantocholik Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 witam mam takie pytanie, posiadam nissana p12 1.8 benz z gazem rok 2002 , i chcialbym zwiekszyc jej moc. czytalem tu duzo postow na rozne tematy. ale chcxialbym zeby ktos mi napisal co w tym silniki i modelu moge zrobic zeby zwiekszyc moc. ciekawi mnie czy moge zaslepic w nim EGR?? prosze o porady co mam zrobic by miec wiecej kuni... pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wedrowiec Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 witam mam takie pytanie, posiadam nissana p12 1.8 benz z gazem rok 2002 , i chcialbym zwiekszyc jej moc. czytalem tu duzo postow na rozne tematy. ale chcxialbym zeby ktos mi napisal co w tym silniki i modelu moge zrobic zeby zwiekszyc moc. ciekawi mnie czy moge zaslepic w nim EGR?? prosze o porady co mam zrobic by miec wiecej kuni... pozdrawiam najprościej będzie zmienić auto najlepiej z silniejszym silnikiem i lżejsze, P12 z moterm 1,8 to doskonała wozidupa z bardzo trwałym silnikiem, ładnie się zagazowuję więc nie grzeb tam bo będziesz płakał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz_P11_144 Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Kolega widać ma mało problemów z P12 Ale spokojnie-przyjdzie czas Mój Dziadek (wielki FAN POLONEZA-miał az 3 szt nówki ) powiedziałby by:"Wnusiu zwiększ dysze w gaźniku " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blantocholik Posted October 8, 2013 Author Share Posted October 8, 2013 czyli co nie ma sensu w nic w nim robic ?? lepiej go sprzedac i kupic inna fure z seryjna moca ?? a co do gazu mam sekwencje^^ ale chcialbym miec wiecej koni wiec co radzic nie bawic sie z nim tylko go zmienic na inny ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz_P11_144 Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Otóż to Kup Lexusa Is 200 Masz 2.0 benzynke i 155 KM w serii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blantocholik Posted October 8, 2013 Author Share Posted October 8, 2013 a czy potem w tym lexusie mozna podkrecic zeby mial wiecej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz_P11_144 Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Przejedź się pierw nim to zobaczysz jak idzie w serii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.