Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

zmieniarka cd clarion

lukee84
 Share

Recommended Posts

mam pytanie posiadam w primerce fabryczne radio blaupunkt (kaseciak) z tyłu ma wejście na zmieniarkę cd, czy jeżeli dokupię kabel wraz ze zmieniarką clariona (które były montowane w primerach jako zestaw) normalnie bez żadnych problemów bedzie chulać czy trzeba coś kombinować z kodem NATS??

ORYG. zmieniarka ma NATS

czyli jak zakupię oryginalną to będzie chulać?

czyli jak zakupię oryginalną to będzie chulać?

:) własnie ze niebedzie.

zmieniarka bedzie działać tylko w samochodzie z którego została wyjęta :(

chyba że przekładka z komputerem i radiem.

:) własnie ze niebedzie.

zmieniarka bedzie działać tylko w samochodzie z którego została wyjęta :(

chyba że przekładka z komputerem i radiem.

to lipa mam kaseciaka a chciałem posłuchać płyt :angry:

Nie wiem czy myślałeś już o tym ale za podobne pieniądze możesz kupić emulator zmieniarki ze złączami USB i slotem na kartę pamięci (pierwsze, lepsze z alledrogo): http://allegro.pl/zmieniarka-nissan-almera-primera-mp3-usb-xcarlink-i3594183988.html

Zmieniarką sterujesz tak samo jak seryjną (masz max 6 katalogów symulujących CD na karcie/pendrive i po 99 utworów w każdym z nich) ;)

To już nie wiem czy jest sens, za 50 zł więcej jest niezłe radio Clarion z CD, USB i AuxIn. Jedyny minus to taki że nie podłączysz tam sterowania z kierownicy (jeśli masz) ale możliwości nieporównanie większe: lepsza jakość dźwięku, więcej ustawień pozwalających dostosować dźwięk do posiadanych głośników i swoich preferencji, a także możliwość rozbudowy zestawu o wzmacniacz w przyszłości.

To już nie wiem czy jest sens, za 50 zł więcej jest niezłe radio Clarion z CD, USB i AuxIn. Jedyny minus to taki że nie podłączysz tam sterowania z kierownicy (jeśli masz) ale możliwości nieporównanie większe: lepsza jakość dźwięku, więcej ustawień pozwalających dostosować dźwięk do posiadanych głośników i swoich preferencji, a także możliwość rozbudowy zestawu o wzmacniacz w przyszłości.

narazie bede słuchał radia a potem chyba wstawie normalne rdyjko cd/mp3, ale wtedy nie bedzie problemu z nats???

Żadnego

narazie bede słuchał radia a potem chyba wstawie normalne rdyjko cd/mp3, ale wtedy nie bedzie problemu z nats???

Nie będzie, NATS miesza tylko w oryginalnym radiu.

Emulatory zmieniarki nie działają z radiami BP9345, nie kupujcie, szkoda kasy.

Ja tan nadal, niezmiennie, polecam dorobić do radia wejście AUX -> http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/84535-p11144-wejscie-aux-blaupunkt-werke-bp9345/

Najtaniej, bardzo ładnie gra, deska zostaje seryjna i nie trzeba szukać ramki ani przycisku awaryjnych, co jest najbardziej problematyczne przy wstawianiu nie seryjnego radia.