pele Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 jak to się robi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buladag Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Po uzyciu klimy na kilka/kilkanascie minut jedziesz z włączonym samym nawiewem bez klimatyzacji (najlepiej trochę przed dojechaniem do celu wyłączyć A/C i zostawić sam nawiew, można trochę zwiększyć jego prędkość), wszystkie tunele i parownik wysychają i nie masz problemu z grzybem, co za tym idzie nie interesują Cię żadne czyszczenia, ozonowania, nabijania (w butelkę) coroczne itp Chyba, że klima się rozszczelni to nabić czynnika musisz, ale sprawny układ sam się nie rozszczelnia, a czynnik "nie ucieka" stopniowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pele Posted October 12, 2013 Author Share Posted October 12, 2013 buladag a napisz mi jak alma przeszła przegląd bo z tego co wiem to twoje auto lubi olej, mój też Link to comment Share on other sites More sharing options...
buladag Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 23list mam przegląd, zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.