Guest lolek744 Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Witam wszystkich Mam pytanie bo może ktoś miał taki problem z almerka 1,5 n16.Auto nie chce wkrecac się na obroty dusi się tak jakby brakowało paliwa rozpedza się z trudem do 2.5 tys obrotow przy powolnym dodawaniem gazu udaje się dojść do 4.5tys obrotow pali bez problemów i w miare ruwno chodzi.Bledow nie pokazuje. 1.sprawdzone ciśnienie paliwa ok 2.sprawdzony wydech i katalizator czy nie zapchany.ok 3.nowe swiece 4.nowy czujnik walkow 5.wymieniony kapletny rozrząd mysle jeszcze o wymianie przeplywki.ale komputer nie pokazuje bledow,sam nie wiem? POMOCY!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 a jakie sa wartości przepływki?? auto ma gaz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sami77 Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Kurcze, pierwsze co przyszło mi do głowy to katalizator albo rozrząd, ale skoro mówisz, że z nimi jest wszystko ok, filty rozumiem, też wymienione albo czyste to może rzeczywiście te przepływki. Aaaaaa... z rury czasem nie wali czarnym dymem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lolek744 Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Witam wszystkich Mam pytanie bo może ktoś miał taki problem z almerka 1,5 n16.Auto nie chce wkrecac się na obroty dusi się tak jakby brakowało paliwa rozpedza się z trudem do 2.5 tys obrotow przy powolnym dodawaniem gazu udaje się dojść do 4.5tys obrotow pali bez problemów i w miare ruwno chodzi.Bledow nie pokazuje. 1.sprawdzone ciśnienie paliwa ok 2.sprawdzony wydech i katalizator czy nie zapchany.ok 3.nowe swiece 4.nowy czujnik walkow 5.wymieniony kapletny rozrząd mysle jeszcze o wymianie przeplywki.ale komputer nie pokazuje bledow,sam nie wiem? POMOCY!!!! sorki ze dopiero pisze ale dla ciekawskich ,może pomoc PRZEPLYWKA wymieniona auto chodzi super.Dzieki za zainteresowanie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.