Guest noreq Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 Witam.Zakupiłem interfejs do mojej Primerki(1,8 2000r) i mam problem.Żadnym programem(obd scan,nissan data,pcmscan,ddt2000,scan tool) nie chce sie połaczyc z autkiem:/ Czy jest ktoś z Warszawy,Żyrardowa lub okolic kto uporał się z problemem i mógłby mi pomuc?? e mail msoldacki@wp.pl lub 514727321. Z góry dziekuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
buladag Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 Metodą prób i błędów zmieniaj prędkości portów i ustawienia aż w końcu trafisz, innej metody nie ma bo "każdy" z tych fejsów jest inny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrb Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Ja musiałem na początku zmienić numer portu, bo sam sobie wyszukał jakiś z kosmosu. Wejdź w menedżera urządzeń w komputerze i sprawdź czy masz jakieś nowe, nieznane urządzenie pod którymś portem COM. Zapamiętaj numer tego portu i taki sam ustaw w programie diagnostycznym. A jakbyś chciał podjechać do mnie (Mokotów) to służę pomocą :-) zapraszamy również na spotkania warszawskiej grupy NKP co 2 tygodnie w czwartki, KEN Center. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.