Pilot9314 Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 (edited) Witam koledzy ponieważ posiałem gdzieś swoją wikipedie do p12-stki mam prośbę mógłby mi ktoś zarzucić schemat instalacji elektrycznej wiązki CD-ROMu ponieważ mam zamiar wstawić tam normalne radio jako że transmiter już nie zdaje egzaminu Ruscy stawiają mi wyzwanie Edited October 15, 2013 by Pilot9314 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrewtcv Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Witam Odsyłam do podobnego tematu oraz życzę sukcesu. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/87502-p12-schemat-wtyczek-do-radia/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilot9314 Posted October 16, 2013 Author Share Posted October 16, 2013 Dzięki wielkie kolego Dowiedziałem się właśnie że CD wysyła sygnał cyfrowy a radio analogowy więc trzeba będzie się wlutować na płytce radia między końcówkę mocy a coś tam (a/c) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jolo Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 uła, ale kombinujesz, nieźle ciekawy jestem efektów :-) Ps. Sprawa z TOP ONE rozwiązana już ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertbydzia Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 To ja zapytam, co w zasadzie chcesz osiągnąć?? mp3 w aucie??? do radia fabrycznego??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilot9314 Posted October 16, 2013 Author Share Posted October 16, 2013 W zasadzie to mam radio Kenwood KDC-BT50U. Celem podłączenia radia jest synchronizacja z telefonem poprzez bluetooth oraz odtwarzanie mp3 z kart pamięci i pendrivów.Od razu odpowiadam transmiter mam i nie będę go nadal uzywał bo:1. Radio ma funkcję przeszukiwania folderów itd gałką od głośności2. Czytelniejszy wyświetlacz3. Łaczy się z tel.4. Każdy używa transmitera, a ja wolę żeby moja p12 nie była "każda" uła, ale kombinujesz, nieźle ciekawy jestem efektów :-) Ps. Sprawa z TOP ONE rozwiązana już ? Jak skończę oczywiście dam całą fotorelację na forum . No ostatnio się sprawa skończyła, więc może coś ruszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrzanu Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Też miałem się zabierać za zrobienie wejścia do radia, ale temat przekładam z tygodnia na tydzień daj znać jak coś się uda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilot9314 Posted October 20, 2013 Author Share Posted October 20, 2013 Chwilowo jeszcze kombinuje czy nie zamienić radia na logitecha g25 ;p albo czy go nie sprzedać bo wydatki na p12 są ale pewnie je wsadze i dam fotorelacje ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrzanu Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Ja na razie mam tylko dodatkowy wzmacniacz i tubę w bagażniku, bo nie mam aktualnie czasu na więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilot9314 Posted October 21, 2013 Author Share Posted October 21, 2013 Mi ten pod siedzeniem wystarcza Na radio będzie pora muszę najpierw zaprawki przed zimą porobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts