Sekret Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Od sierpnia 2013 kiedy kupilem Nissana jeżdżę wyłącznie na benzynie - wyjeździłem od razu cały gaz, który był w butli i nigdy więcej nie tankowałem LPG. Czy konieczne jest jeżdzenie na jakieś przeglądy instalacji LPG np. raz w roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 NATOMIAST PRZY PRZEGLĄDZIE TECHNICZNYM NA STACJI diagnostycznej wymagane jest aby okazać atest zbiornika czyli butli i sprawność i szczelność instalacji więc bedziesz musiał zatnkować z 1 l lpg żeby diagnosta sobie mógł pomieżyć szczelność i nierozumiem dlaczego nie używasz lpg jeżeli go masz w aucie dla mnie bessensowne postepowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.