daniel19791 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Mam taki problem auto po wcisnieciu gazu jest mulne i pomału przyspiesza odpiołem przepływke wpadł w tryb awaryjny i w ogole nie chciał jechac strasznie szarpał bład został wykasowany i dalej auto jest zamulone widze ze coraz bardziej . czy ta przepływka moze sie juz konczyc auto jest z gazem ale na gazie i bezynie jest tak samo proszeo pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
123hudy Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Spróbuj delikatnie przeczyscic sam czujnik to jest płytka z układem scalonym i jakimiś cudami, delikatnie przeczysc ja patyczkiem do uszu lub czymś w tym stylu, może poprostu jest zabrudzona, umnie raz tak było i po przeczyszczeniu problem zniknął Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel19791 Posted April 2, 2015 Author Share Posted April 2, 2015 Dobrze tak zrobie , ale jutro jesli nic to nie da moze byc wina przepływomierza ? błedow nie ma auto było pare razy podłanczane Mam jeszcze takie pytanie czy czujnik wałka rozrzadu pokazało by na kompie jesli by był zły i czy auto by osłabło Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 a mierzyłeś przepływkę?? czujnik wałka wyskoczy na kompie, Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel19791 Posted April 3, 2015 Author Share Posted April 3, 2015 Przepływka wyczyszczona i nic to nie dało auto co raz słabsze musze podjechac do mechanika zeby sprawdził bo sam nie umie a jak odepne kostke wyskoczy bład i nie mam czym wykasowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.