Mikellino Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Witam Miałem wymieniany moduł opuszczenia szyby po prawej stronie. Lewa szyba delikatnie opuszcza się i wraca do góry po zamknięciu drzwi. Prawa przed wymianą opuszczała się sporo i nie wracała, teraz nie rusza się w ogóle. Czy też tak macie. Dodam, że w żaden sposób nie wpływa to na jakieś zahaczanie o dach podczas otwierania drzwi ale czy tak ma być. Czy jest to do regulacji? Naprawa w autoryzowanym serwisie jest robiona więc ciężko dyskutuje się z fachowcami.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vonBuBs Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 w cabrio też powinna się opuszczać ten "centymetr" przy otwieraniu i podnosić przy domykaniu? W coupe jest to upierdliwe w zimie jak przymarzną szyby :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikellino Posted April 4, 2015 Author Share Posted April 4, 2015 z lewej strony jak piszę cabrio też ma, pytanie co z prawą i jeśli nie działa to co wtedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
wp89 Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 U mnie działa lewa i prawa normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikellino Posted April 5, 2015 Author Share Posted April 5, 2015 U mnie działa lewa i prawa normalnie. Co znaczy normalnie? Opuszcza się na centymetr i domyka po zamknięciu drzwi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wp89 Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Tak, dokladnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
micho196 Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 poczytac w service manualu o resecie... GW-51 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.