fazzi55 Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Witam Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem WP12 1.9 dci 2005 rok z belgi. Auto jeździ w języku francuskim i nic tam nie kumam. Mam ori płytkę z językiem ale nic nie mogę zrobić ponieważ nie pobiera płyty. Po za tym nie działa radio nie wiem dlaczego ... Jakieś sugestie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazzi Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Sprawdź napęd przy pomocy innej płyty np. audio. Jeśli nadal będzie to samo to masz problem z napędem Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzdi Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Witam Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem WP12 1.9 dci 2005 rok z belgi. Auto jeździ w języku francuskim i nic tam nie kumam. Mam ori płytkę z językiem ale nic nie mogę zrobić ponieważ nie pobiera płyty. Po za tym nie działa radio nie wiem dlaczego ... Jakieś sugestie ? Jak tylko nie pobiera płytki, a słychać stuki jak by chciał ja wywalić lecz nie może to problemem jest pęknięty plastik dociskający zębatki mechanizmu trochę chęci, cierpliwości, kropelka i działa..., sam dopiero co to naprawiałem zeszło ok 1h. Mam w garażu rozebrane takie radyjko jak będziesz potrzebował podeśle fotke gdzie podkleiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michaell Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 A czy płyta którą wrzucasz do radia nie jest zapisana w formacie MP3 ? Jak tak to nie będzie grała ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.