kamil23xxk Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 witam mam pytanie czy da sie naciagnac pasek klinowy ?? jak tak to jak ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazzi Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Oczywiście, że się da, regulacja jest przy alternatorze Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil23xxk Posted April 7, 2015 Author Share Posted April 7, 2015 ale jak sie tam dostac ?? bo kurcze wstyd sie przyznac ,ze nie wiem jak .... Bo od gory pompa wspomagania jest . A chce naciagnac bo mi sie wydaje ze jest troszke luzny i przez to wspomaganie mi sie proszke przycina czasem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazzi Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 nie wiem dokładnie jak to jest w 1.9 tj. czy dostęp jest od góry czy od dołu, w każdym bądź razie przy alternatorze jest śruba regulacyjna z kontrą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RadoLDZ Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Witam Jestem tu nowy i chciałbym zapytać się czy ma ktoś zdjęcie gdzie znajduję się dokładnie śruba napinajaca pasek na alternatorze ? Wiem że nie jest to trudne dlatego chciałbym zrobić to sam tylko potrzebuje zdjęcie gdzie znajduję się ta śruba.Z góry dzięki i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.