Lukasz1989PL Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Witam . Problem moj polega na tym ze nie zawsze da sie otworzyc bagaznik c. zamkiem . Rozebralem go dzisiaj i zrobilem kilka zdjec . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masakra Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Trzeba by sprawdzić okablowanie czy nie jest przerwane w przelotce od klapy a jak wszystko ok to pewnie szczotki w silniczku sie koncza i trza go wymienic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz1989PL Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 nagram jutro filmik pokaze o co mi chodzi , ten plastik co jest jak spirala nie stawia zadnego oporu i mozna nim ruszac jak zabawka dla dzieci [baczek] nie wiem czy tak ma byc , zdjec zadnych na necie nie znalazlem bo wtedy byloby latwiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlos90 Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 tak ma być że można wyciągać i wpychać ten plastik biały z silniczka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolejorz580 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Witam mam tez problem z zamkiem gdy otworze centralnym to klapa sie nie otwiera dopiero na przekreconym kluczyku jak nacisne to sie otwiera jak poradzic temu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.