foliarz Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Mam pytanko ile wchodzi czynnika do klimy w tince 2,2 dci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunder Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Dlaczego to takie ważne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Zawodowcy powinni wiedzieć ile jedz do serwisu to zrobią dobrze ,, ma nie uciekać i ma dobrze chłodzić ,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mirekg9 Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Mam pytanko ile wchodzi czynnika do klimy w tince 2,2 dci Jak dla mnie, to dziwne pytanie... Jedziesz do konkretnego zakładu/warsztatu zajmującego się klimą. Podłączają Twoje autko pod "maszynę" wprowadzają dane samochodu i komp wie ile powinien nabić do danego modelu i marki. Prócz tego, szanująca się firma, dodaje czynnik barwiący który wykazuje nieszczelności w układzie i proponuje przyjazd na kontrolę za tydzień lub dwa /w zależności jakie przebiegi robisz/ i nieszczelności naprawia. Za czynniki, płyny nie płacisz, gdyż ponownie go wyciągają. W Tino /komorze silnika/ nie widziałem jakiejś ulotki informacyjnej. Choć w innym moim samochodzie i marce takie info było. Odradzam nabijania klimy w jakiejś szopie, gdzie małą butlę postawią do góry dnem i będą patrzeć kiedy chmurka gazu/płynu zacznie się wydobywać się z zaworu w komorze silnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nice-wawa Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Szukaj naklejki pod maską tam będzie napisane ile czynnika i oleju . Link to comment Share on other sites More sharing options...
foliarz Posted May 6, 2015 Author Share Posted May 6, 2015 Dlaczego to takie ważne? Dlaczego to takie ważne? Tak chciałem wiedzieć ile szykować kaski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunder Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 100 zł + filtr kabinowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mirekg9 Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Tak chciałem wiedzieć ile szykować kaski W zależności od województwa, miasta i warsztatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.