ProceSS Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 dzisiaj otworzylem kluczyk do QQ ktory to ma 2 przyciski i okazalo sie ze kluczyk ma 3 przyciski czyli tak jak GTR czy Infiniti (trzeci przycis jest do otwierania bagaznika), ciekawe czemu nie mamy tego w QQ ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartoszN Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 nie do końca , taniej jest produkowac jednego pilota z tzrema przycsakmi - obudowę z 2 lub 3 przyciskami i odpowiednio je programować. trzeci przycisk to oprócz elektrycznie otwieranej klapy np. w X-Tailu czy Murano w wersjach USA to przeważnie alarm ale fakt ,że jako opcja przydałaby się w QQ elektryczna tylna klapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Drażnicie panowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProceSS Posted May 10, 2015 Author Share Posted May 10, 2015 male niezrozumienie ... rozumiem ze w Murano czy X-Trail'u sa otwierane klapy elektrycznie, ja mysle o prostym otwarciu TYLKO klapy za pomoca trzeciego kluczyka (to nie jest trudne czy drogie dla producenta), tak mialem w Audi A6 np. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Proste otwarcie można dołożyć w zamku używając siłownika od drzwi centralnego.Ale podnieść i tak trzeba ręcznie.W Qqłce nawet mało miejsca jest ażeby założyć sprężyny wspomagajace otwieranie na siłowniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sph3r3 Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 potwierdzam - dealer mi to powiedział że model pilota jest jeden do qq,x-trail i murano i tylko minimalnie je modyfikują - trzeci przycisk zmieniają na ten z logiem do otwierania klapy dla x-a i mury a w qq zostawiają atrapkę w tym miejscu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Ja mam bez żadnej atrapki,po prostu dwa wielgachne knefle zakrywające całego pilota,a logo jest na odwrocie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuWojtas Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 To co Ty masz za pilota? Jakiś inny niż wszyscy? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 To co Ty masz za pilota? Jakiś inny niż wszyscy? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wygląda na to ,że tak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartoszN Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 a czemu jesteś zdziwiony - to jest kluczyk od wersji "bez kluczyka" a Ty jak dobrze pamiętam JACKO29 to masz wersję Acenta wiec i inny kluczyk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Ja mam kluczyk z bagnetem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sph3r3 Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Czemu tylko te trzy? Jeszcze Micra, 370Z, Pulsar...? O tych mi powiedział dealer, o innych nie mówił więc nie piszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts