Aquax Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Witam. Moje auto strasznie dławiło i straciło moc. Mechanik przeczyscil przepustnice sprawdził przepływomiesz jednak to pomoglo na około miesiąc. Byłem w paru sklepach zorientowac się w cenie przepływomierza i tu moje pytanie bo powiedzieli mi ze nie mają w katalogach. Spytali czy auto na pewno ją posiada ewentualnie podac nr w celu łatwiejszego znalezienia zamiennika. Macie taki nr? Auto to nissan primera p11 99r 1,6 99KM. Chcę wymienić żeby auto odzyskało moc ale juz sie pogubiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalf2709 Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Najlepiej wyjąć przepływomierz i z niego odczytać nr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquax Posted June 10, 2015 Author Share Posted June 10, 2015 Znalazłem nr czujnika AFH45M-46. jak myślicie czy wystarczy wymienić sam czujnik? Zmierzyłem wartości czujnika i są dobre więc już sam nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.