Jefrey91 Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Witam. Chciałbym felgi takie jak na zdjęciu przemalować na jakiś kolor inny ale nie mogę się zdecydować na jaki Macie jakieś propozycje co mogłoby pasować do mojego auta ? kolor to dark blue pearlFelgi póki co myślałem żeby na grafit lub pomarańcz przemalować. Pozdrawiam i dzięki za propozycje :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicu Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Odradzał bym pomarańcz, kompletnie nie pasuje do tego samochodu, no chyba, żeby dziewczyny pod remizą szalały Biel była by zbyt duża różnica odcieni co do twojego lakieru i wydaje mi się, że nie wyglądało by to fajnie. Masz ładny ciemny lakier, wiec zbyt jasny kolor zrobiłby mamałyge. Ze swojego gustu plleciłby ci np coś w stylu gun metal, ew pół odcienia jaśniejsze, metale i grafity były by chyba najodpowiedniejsze Tu masz przykład: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jefrey91 Posted June 7, 2015 Author Share Posted June 7, 2015 Do gunmetal pasuje kolor z palety RAL 7016 Szary antracytowy. Różnica między gunmetal a tym to jest 1-2 punkty w RGB.Mówisz że pomarańcz odpada ? Np ten RAL 2007. W google trochę jest aut z moim lakierem (mniej więcej) i pomarańczowymi felgami i wyglądają całkiem znośnie No i stawiam na mat Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicu Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Ty będziesz jeździł tym autem i ważne aby tobie pasowało:) Ja chyba nigdy nie zdecydował bym się na pomarańczowe felgi no chyba, że do golfa Autko samo w sobie jest całkiem ładne a felgi, które masz do niego pasują, ważne aby kolor felg pasowały do kolor auta. Można oczywiście i rużowe pieeezielnąć,kw esria gustu (lub jego braku) Do niebieskiego lakieru fajnie pasują felgi w odcieniach szarości, jest jeszcze inna opcja o nazwie perłowy biały(sam wiem po sobie, że może i super wygląda ale brudzą się strasznie). Podsumowując jeśli podoba ci się pomarańcz to maluj w pomarańcz, ale obyś nie żałował, szkoda przemalowywać i powtarzać robotę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorzelniax Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Ja mam u siebie felgi w kolorze czarnym i do tego w macie. Wyglądają świetnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.