Edek01 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Elf -Total jeden śwanc dużo lepsze jak ten Lotos lostos i wylotos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 A jak ma się mobil i shell do elfa...lepszy ,gorszy czy podobny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Mobil czy Mobil1 ??? Shell lepszy od Elfa ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Mobil1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Ja leje Mobil1 od 1994r nigdy w żadnym samochodzie się nie zawiodłem klasa sama w sobie Elfa teraz do francuskiej skrzyni używam -daje rade Edytowane 15 Września 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ja z kolei zalalem od roku Motulem eco clean 5W30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yan_2007 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 I to jest dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 W zestawieniu cena-jakość który byłby potymalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 A fabrycznie jakim jest zalany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 A fabrycznie jakim jest zalany? Takim jaki mieli w beczce o odpowiednich parametrach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Do tych nowych plastikowych Nissanów leją fabrycznie olej sygnowany nalepką z dumnym napisem Nissan. Jednak legendy głoszą, że pod nalepką tak naprawdę kryją się oleje z koncernu Total (który jest także producentem olejów Elf). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 I tyle chciałem wiedzieć.Dzięki "colins" za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ja stawiam bardzo duże wymagania olejowi w mym silniku, tak się składa że tylko jeden je spełnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 To jest Mobil1 jak zrozumiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Dokładnie Mobil1 Peak Life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Banieczka tego miodu ile rubli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Od 99zł do 150zł w sklepach motoryzacyjnych . Ja w Hurtowni olejowej daje 105zł i mam pewność pochodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makis Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Witam! W moim kaszkaju 1,6 dci 130KM 2014r po przejechaniu niespełna 19 000 km pojawił sie komunikat o niskim stanie oleju i rzeczywiście jest trochę powyżej minimum (czy to jest normalne myślę ze nie) Edytowane 20 Września 2015 przez Makis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Nie wolno jeździć ze stanem na minimum!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makis Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Wiem, przecież to jesty nowe auto i chyba nie trzeba często kontrolowac stanu oleju, Pytanie czy musze się udać do serwisu czy mogę sam dolać oleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Jak byś zatarł silnik z powodu niskiego stanu oleju to kogo była by wina twoja czy Nissana ?? W każdym aucie trzeba kontrolować stan oleju czy to nówka czy 10 latek !!! Jedz do serwisu ASO niech ci wymienią olej i od tego momentu sprawdzaj co tydzień stan oleju ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Stan oleju spradzam za kazdym razem kiedy odpalam auto (przycisk ) i raz na tydz bagnet. W nowym aucie jest to wrecz obowiazkowe bo silnik sie dociera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Wiem, przecież to jesty nowe auto i chyba nie trzeba często kontrolowac stanu oleju, Pytanie czy musze się udać do serwisu czy mogę sam dolać oleju? Mam - bo z profilu nie wynika - pytanie, czy to jest Qashqai II? I wyświetla komunikat o stanie oleju? Bo wg mnie w instrukcji nic na ten temat nie ma i byłem przekonany, że nie ma takiej funkcji w qq dwójce. Chyba, że doszło do rozbieżności pojęć nowy biorąc pod uwagę przebieg opisany przebieg, może się okazać, że samochód nowy był >rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newoytek Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Na drugim przeglądzie do mojego 1.6 wlali takie cudo 5w 40 Eneos Premium Hyper Long Live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Na drugim przeglądzie do mojego 1.6 wlali takie cudo 5w 40 Eneos Premium Hyper Long Live W necie 36€/4Litry Jak bylem w Aso (De) to olej jaki wlewaja to Finke .. Jak dla mnie to olej dosc tani bo w necie za 20L 70€ .. Za LM 5L place 50€.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi