Coobcio Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) 640 Kuca to i tak na razie skromnie bo zaledwie 1 bar doładowania z Borg Wornera S300SX S366, by dmuchnąć więcej trzeba rozwinąć układ paliwowy... No to ciach: A tutaj w wersji -40KM ale ze screamer pipem: Co lepiej waszym zdaniem brzmi, cichy soczysty wydech i ryk z "rury strachu" ?? Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja bym wybrał wersję cichą i usunął jeden tłumik;) aby było głośno ale bez takiego dziwnego dźwięku single turbo wersja z kompressorem przypominała na wolnych obrotach corvette Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez 35zdawid1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Nie wiem czy to kwestia nagrania ale cicha jest lepsza mniej rzęzi ten wydech . Jakieś pomiary czasów były , ale k**wa odchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) No nie ma kiedy zrobić testów, właściciel oszalał wszystkich nawozi do okoła - nie nadąża auta tankować Dzisiaj nad Polskie morze leci nią... Po powrocie potestujemy. Na dużej turbinie jest mega trakcja - ciekawe jakie czasu to będzie kręcić Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Na pierwszym biegu moc jest ograniczona ze tak nie zrywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Duża turbina na jedynie maks 0,5 bara na pompuje, na takim booście może ze 450KM jest - to zdecydowanie za mało by zerwało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 może kwestia nagrania ale jak dla mnie cicha jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Cicha lepsza i ten dźwięk blow off-a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Hehe bardzo mi miło Mi się bardzo podoba dźwięk jak duże turbo wstaje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 jest super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 za***iście turbo wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Mi się wersja ze screamer pipem lepiej podoba lecisz na podciśnieniu jest kulturalnie a wklepujesz gaz i zaczyna się armagedon aż szyby w przystankach się trzęsą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ick56 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Screamer pipe zawsze bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Zostałą rura wpuszczona w wydech jednak, ponadto pomierzyliśmy parę razy maszynę na Race Logicu Filmik z tescików (camera z zewnątrz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi