equinoxe Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Dzięki za uwagi -w zasadzie najbardziej obawiam się faktu, że auto używać będzie także żona. A wiadomo jak kobiety podchodzą do jazdy po krawężnikach, dziurach itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Co do krawężników, to wyczulam na listwę gumową pod przednim zderzakiem, znacznie ograniczającą prześwit. Na początku eksploatacji - przyciorki przy dojeżdżaniu do krawężników - murowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 A ta listwa nie jest przypadkiem właśnie po to żeby dać znać iż to już ostatni gwizdek przed uderzeniem o podłoże np. miską olejową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Między innymi ona po to zapewne jest ale w przypadku zawadzenia, dobrze ze jest u Was gumowa, wygina się a następnie, gdy prześwit mniejszy, wyrywa ze swych uchwytów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Mnie się wydaje, że ta listwa służy wyłącznie jako "spoiler" sztucznie zmniejszający prześwit w celu wymuszenia określonego przepływu powietrza pod autem ... zmniejszenia oporu powietrza, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ta listwa, potocznie zwana hokejem, występuje w wielu samochodach i chyba we wszystkich obecnych modelach Nissana. Owszem, z racji różnej budowy poszczególnych modeli wynikowo znajduje się na różnych wysokościach, ale jest. W moim odczuciu to forma spojlera lub osłony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Pozwoliłem sobie przenieść do tego tematu. Mam nadzieję że się nikt nie pogniewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Wiesz, ja nie mam pretensji o to, że jest, ale o to na jakiej wysokości jest konkretnie w Pulsarze. Taka sylwetka Pulsara . Nowy Ceed też ma przód nisko zawieszony. Pewnie areodynamika bierze górę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.