Melmack Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Witam.Odkreciłem łączniki przedniego stabilizatora i stwierdziłem źe mam w kawałkach te miseczki co są wspawane na wahaczu.Otwory teź się rozbiły.Czy moźna dostać gdzieś te miseczki do wahaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azm-61 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zapewne o to chodzi. Niektórych życzliwych kolegów wyprzedzę i napiszę, że wahacz jest po pierwszym malowaniu, będzie jeszcze jedno lub dwa malowania. Farba, którą jest pomalowany wymaga malowania mokro na mokro albo dopiero po kilkudniowym sezonowaniu. Miska nie jest niedomalowana bo ona farby w ogóle nie potrzebuje - stal nierdzewna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melmack Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dokładnie te. Ma ktoś na zbyciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 do tokarza podjedź to ci dorobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pltz Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 A czy to przypadkiem nie jest mowa o tych miseczkach na 19/20 stronie tego tematu: http://forum.nissanklub.pl/index.php?/topic/87704-Przeróbki-terrano---co-wam-potrzeba-? Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.