Gość mirekg9 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Wypowiadałem się i szukałem tapicera do obszycia kierownicy, lecz to wszystko było w dziele QQ lub Note. Na mojej kierownicy (w Tino) opierały się różne łapki przez 13 lat i przebiegu 270 tyś. Postanowiłem obszyć, lecz ceny 400-500 zł były dla mnie trochę za wysokie. Myślałem już o zakupie jakiejś dobrej używki za około 100 - 150 zł, ale teraz w niedzielę podczas biesiady rodzinnej dostałem namiar na konkretnego gościa. Było to w niedzielę, w poniedziałek (wczoraj) zadzwoniłem a dzisiaj już piękna kierownica jak nówka. Okazało się że facet ogłasza się na Alleeee, a cena obszycia to 150 zł. Przyjeżdża na miejsce ze swoją już obszytą kierownicą i wymiana trwa 45 min, a moją-twoją-wasze zabierze. U siebie na stanie (jak powiedział) ma 900 różnych kierownic. Obszywa tylko i wyłącznie na wzór fabryczny. Jeśli ktoś chce jakieś inne kolory, lub łączone kolory, kolorowe nici, to wtedy musi dostarczyć swoją kierownicę i oczekiwać. Jeśli kogoś interesuje ten temat, to chętnie się podzielę i podam namiary. Tutaj dwie fotki a resztę w linku. https://plus.google.com/u/0/photos/112115303120821761314/albums/6272725041920050129 Dodam, iż miało mnie to kosztować 150 zł, lecz zapłaciłem 120 zł, gdyż zapaliła się kontrolka AirBag i montażysta nie posiadał przy sobie żadnego kompa aby skasować błąd. Ponieważ nie wiedział co począć, to oddał 30 zł abym podjechał gdzieś na usunięcie błędu. Za pomocą kombinacji z kluczykiem-stacyjka, błąd skasowałem sam zaraz po jego odjeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Wygląda super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 I za tę cenę to nie warto się samemu bawić jakimiś paskami do obszywania. I nie kosztowało 400 zł tak jak inni pisali a i ja też się o tym przekonałem jak dzwoniłem w pewne miejsce u siebie w Łodzi. Co najważniejsze - to facet ma porozumienie i współpracuje z kilkoma różnymi ASO w Łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Teraz to kozacko wygląda ta twoja nie twoja kierownica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun_ Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jak z fabryki. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ekstra i w dobrej cenie ............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAF Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 A mógł byś dać na miary na tego fachowca. I napisz w jakim mieście to jest. Z góry dziękuję i pozdrawiam :-) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Oczywiście że mogę, i zapraszam do czytania ze zrozumieniem, oraz do dokładnego zapoznawania się z profilami innych użytkownikow forum, a zarazem dokładnego wypełniania-uzupełniania, swojego forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.