fred77 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dzisiaj wreszcie wyjechałem tym moim wehikułem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 I tak powinny wszystkie "stare" auta wyglądać. Tak trzymać !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 jakie stare, przecież to nówka z salonu, Tyrran 2016 salon Polska, pierwszy właściciel Szacun bezwględny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 No i fajnie, brawo Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 fred77 Piękna sprawa. No to fotki na majowy konkurs gotowe ... mój głos już masz zaklepany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Panowie, a plusy za robotę to gdzie???? Fred77 kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMikee Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Gratuluję, sam wiem ile wysiłku kosztuje doprowadzenie do odpowiedniego stanu, właśnie tego doświadczam a jeszcze długa droga przede mną. Szacun za wytrwałość Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Szacun Fred Co młodsi starzem koledzy pewnie nie ... ale my pamiętamy zdjęcie kompletnego zestawu Tak jak Endrju pisał ... z góry zaklepuję Ci miejsce w konkursowej ankiecie Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Super bryka...!!! Ostatnie zdjęcie już wstawiaj jako propozycja do kalendarza, Brawo Ty ..!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 @ Fred, autko nieuchronnie idzie do pełnoletności. a jakie wypucowane, swieci sie jak psu... obroza ; ) tak nalezy dbac o youngtimery, plusik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred77 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Z góry uprzedzam, że ten samochód tylko z zewnątrz jest odnowiony. Nie jest malowany dach i tylne drzwi bagażnika. Spód nie był ruszany. Rama jest zdrowa ale wymaga jeszcze konserwacji, nie wiem czy będę miał czas żeby to zrobić. Są od spodu miejsca w nadwoziu, które wymagałyby wycięcia i wspawania wstawek, a po prostu doraźnie to zabezpieczyłem i tyle. Niektóre elementy wyposażenia wnętrza też wymagałyby lepszego wyczyszczenia lub wymiany. Także jeżeli chodzi o wygląd zewnętrzny to owszem wóz jest odnowiony ale jeżeli chodzi o więcej detali to niestety ale mają ona 16 lat i tak wyglądają. Gdybym miał to zrobić kompleksowo to wóz wymagałby całkowitego demontażu. Pieniądze by się znalazły ale czasu nie mam. Za trzy do góra pięciu lat rdza znów zacznie sobie gdzieś tam wychodzić. Samochód planuję eksploatować jeszcze przez siedem do dziesięciu lat. Myślę, że wytrzyma. A potem albo porządny remont wszystkiego albo utylizacja. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez fred77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Fred postaraj się połatać podłogę bo bardzo szybko ją rdza zje. Wiem z autopsji że podłoga znika w mgnieniu oka, będzie szkoda Twojej pracy już włożonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred77 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Fred postaraj się połatać podłogę bo bardzo szybko ją rdza zje. Wiem z autopsji że podłoga znika w mgnieniu oka, będzie szkoda Twojej pracy już włożonej. Podłoga jest połatana, a niektóre miejsca są oczyszczone i zabezpieczone. Aby to zrobić porządnie to musiałbym zdjąć nadwozie z ramy. Wówczas można się bawić. Zardzewieje to zardzewieje. Trudno. To jest nieuniknione. Gdybym miał więcej czasu i mieszkał tam gdzie przeważnie grzebię przy samochodzie to bym się bawił. To i tak cud, że udało mi się wreszcie skończyć te naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Można też środek wyjąć, żeby podłogę zrobić. Nie trzeba budy ściągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred77 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Można też środek wyjąć, żeby podłogę zrobić. Nie trzeba budy ściągać Można wszystko, tylko, że od dołu jest kiepskie dojście i nie da się tego wygodnie, a tym samym porządnie zrobić i zabezpieczyć. No i jeszcze raz pragnę podkreślić, że mi chodzi głównie o czas, którego nie mam, który muszę dzielić z pracą swoją, żony i opieką nad dzieckiem i który muszę zmarnować na dojeżdżanie do miejsca gdzie mogę przy samochodzie pogrzebać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 No do chyba że tak . Powiem tylko, że one gniją w newralgicznych punktach do których zazwyczaj jest bardzo dobry dostęp od dołu. Kawał świetnej roboty odwaliłeś tak po za tym i oby tak dalej. Pozdrawiam, Badger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Piękna robota, brawa za determinację .oby takich więcej Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi