azm-61 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Posiadam urządzenie diagnostyczne NISSAN CONSULT. Nie jest to urządzenie z Alle... za 100 zł. lecz oryginalne japońskie, które były bodajże w ASO. Z tego co się już zorientowałem to nim można diagnozować samochody z przedziału lat 90 tych. Bodajże do 2000 roku ale całkowitej pewności nie mam. Z diagnostyką samochodową nie miałem do tej pory styczności więc obsługi tego urządzenia nie znam. Czy jest ktoś na forum z Kujawsko - Pomorskiego, a najlepiej z Torunia kto zna to urządzenie? Z chęcią bym się spotkał i porozmawiał o nim. Osobom znającym się na tym urządzeniu udostępnię też diagnostykę swojego auta w ramach testów. Ja mam na razie samochód w remoncie więc na moim próbować się nie da. Poza tym mam już pompę wtryskową elektroniczną więc chyba jej zdiagnozować się nim nie da. Urządzenie ma przewód z wtyczką 14 PIN - 3 zdjęcie. Na pierwszym zdjęciu widać dwie główne centralki ale osprzęt mam tylko do jednego consulta. Mam do tego urządzenia OPERATION MANUAL łącznie 300 stron. W nim są rozdziały: INTRODUCTION & SUB MODE SUPLEMENT ENGINE FUNCTION TEST (ENGINE) AUTO A/C (AIR CONDITIONER) A/T (AUTOMATIC TRANSMISSION) HICAS AIRBAG CVT (CONTINUOUSLY VARIABLE TRANSMISSION) ABS ANTI-LOCK BRAKING SYSTEM) Zdjęcia urządzenia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.