GodISmE Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Wpisujcie się na listę. Ja wezmę na razie te zastępujące kosze - dla sprawdzenia. 1) GodISme - 1 komplet camber arms, 1 toe arms 2) h8r - 1 komplet 3) filipm87 - ? 4) ... Ok, które są do czego, bo widzę tu aż trzy! Chce wywalić kosz bo mam gwint teraz ale które potrzebuje żeby negatywy swobodnie ustawiać w każdą stronę (teraz mam -2.5 i nie mogę zmniejszyć na np. -2) ? Czy wystarczy że kupię jedna parę, którą? https://www.google.pl/search?q=suspension+buckets+350z&client=firefox-b&biw=1260&bih=897&tbm=isch&imgil=jseKMRsu37TBbM%253A%253BAeV2m5-FOpfTbM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fmy350z.com%25252Fforum%25252Fbrakes-and-suspension%25252F482664-suspension-101-a.html&source=iu&pf=m&fir=jseKMRsu37TBbM%253A%252CAeV2m5-FOpfTbM%252C_&usg=__iVXPMayaYPNItpBBKBR1y01AjRQ%3D&ved=0ahUKEwiX3b-ImLjRAhVDjiwKHcxpDz0QyjcIJw&ei=VyV1WNfVNMOcsgHM073oAw#imgdii=AabEljzS174vXM%3A%3BAabEljzS174vXM%3A%3BpH2sNjtb6hrYCM%3A&imgrc=AabEljzS174vXM%3A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Też bym z chęcią pozbył się tych koszyków na rzecz regulowanych drążków. Może jakis zakup grupowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 ale on nic nie przeszkadza w ustawianiu negatywów , bo od tego jest inny drążek ten: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Czyli musze kurde dwa wymienić, żeby: 1) pozbyć się kosza - to te dłuższe 2) negatywy ustawiać - to ten krótki i krzywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 się czepiłeś tego wahacza do negatywu masz tylko jeden drążek , ten który jest zaznaczony na czerwono na w/w zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Koszyki brzydkie jak są puste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 No to dobrze piszę przeciesz! Ten na czerwono muszę wymienić żeby ustawiać dowolnie negatyw i ten długi kupić żeby zastąpić kosze. Czyli dwie pary drążków potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 ja też się piszę na te drążki, megan takie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zaleta takich drązków jest taka że często są na unibalach i znacząco zmniejszają "luzy" w zawieszeniu tzn. nie uginają się jak gumowe silentbloki, wada natomiast to że szybko łapią luzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 A moze by zrobic na zamowienie tu, grupowe. Kto by sie pisal? https://www.facebook.com/silverproject.eu https://silverproject.eu/produkt/adjustable-rear-lower-toe-arm-200sx-na-poliuretanie/ Ukryty post od Casper_Z34 (pewnie admini jako reklame potraktowali): Napisano 05 styczeń 2017, 18:14 Nissan 370z Black Project wraz z Silver Project zachęca do zapoznania się z oferta sprzedażową http://silverproject.eu/ ,,Nasza firma specjalizuje się w produkcji części tuningowych na zamówienie. Zawsze używamy materiałów najwyższej klasy i posiadamy nowoczesne maszyny, których zasób cały czas powiększamy, by sprostać każdemu zamówieniu." Dla mojego nissana stworzyli Rear Camber Arms and Rear Traction Arms będą mieć w najbliższym czasie kolejne komplety. Jakość elementów oceniam na bardzo dobre na dniach będą zakładane u mnie a na wiosnę ustawiane. Polecajcie się na moją osobę. Piszcie, dzwońcie. Kontakt tel. 609 480 500 ; facebook http://www.facebook....ilverproject.euZdjęcia mojego zestawu wraz z porównaniem z seryjnymi.Rear Camber Arms and Rear Traction Arms NISSAN 370z wraz z Poliuretanem 75sha.http://forum.nissanklub.pl/uploads/monthly_01_2017/post-94538-0-36777900-1483636203.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Bardzo ciekawe. Dla mnie najważniejszym wyznacznikiem w tym momencie będzie $$ bo troche sie wyprułem na felgi, do tego rolowanie nadkoli i być może lakiernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Poszło zapytanie do nich. Będą robione na wzór fabrycznych, zamówionych specjalnie do zaprojektowania. Przy grupowym zamówieniu może jeszcze dodatkowa zniżka się znajdzie. Dla porównania para SPL to 300$, nie licząc kosztów przesyłki i podatków! Kto chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario958 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Firma Voodoo tez robi bardzo dobre http://www.ebay.com/itm/282313493074 HTC A9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ja się piszę, a w jakiej cenie mają resztę drążków na tył? Bo moje wykazują zmęczenie po roku już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario958 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Na ebay wpisz 350z voodoo, wszystko wyskoczy, ceny sa podone do tych wyzej HTC A9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 ^ Z przesyłką i podatkami wyjdzie drożej a jak się sypną po dwóch tygodniach to problem z reklamacją. Tu masz firmę na miejscu, sprawdzona przez użytkownika forum. Cena za komplet (wszystkie, bo te małe mają jakieś specjalne tuleje więc wychodzą tyle co te proste) to 405zł i dostajemy 15% rabatu i przesyłkę gratis przy zamówieniu minimum trzech kompletów. Wpisujcie się na listę. 1) GodISme - 1 komplet 2) h8r - ? 3) filipm87 - ? 4) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario958 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 To jest juz cena za drazki z podatkiem, dochodzi tylko wysylka, ja ich uzywam od roku ale ja jestem za oceanem, jesli na miejscu macie taka opcje to wiadomo lepiej. HTC A9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_G35 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ogólnie by dobrze ustawić negatyw z tyłu trzeba wymienić oba drążki na regulowane (Camber Arm i Traction Arm). Szczególnie dotyczy to aut na nieseryjnym zawieszeniu (obniżonych) dlatego, że bez drugiego regulowanego drążka (Traction Arm) nie da się po wyprostowaniu negatywu ustawić poprawnie zbieżności kół tylnych. Poniżej zdjęcie poglądowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 ja też chce te zastępujące kosze, jak będą okej to pewnie dokupię resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 W gwoli jasnosci... wczesniej pisane bylo ze poszlo zapytanie do nich i wyszlo ze 320zl za jeden, a teraz piszecie ze 405zl za komplet wszystkich drazkow? Czyli place 405zl za komplet 4 szt drazkow (camber arm i traction arm) tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Nie, komplet 405zł z 15% rabatem - czyli 345zł ale myśle że można jeszcze ponegocjować jak będzie więcej niż trzy komplety w zamówieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ok, ale tak jak pisalem jest to komplet na lewa i prawa strone tych dwoh drazkow tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 W gwoli jasnosci... wczesniej pisane bylo ze poszlo zapytanie do nich i wyszlo ze 320zl za jeden, a teraz piszecie ze 405zl za komplet wszystkich drazkow? Czyli place 405zl za komplet 4 szt drazkow (camber arm i traction arm) tak? Z papieru to one nie sa zrobione stary zeby cztery kosztowaly 405 zl! komplet tyle kosztuje minus rabat. W jednym meilu zle napisali ale pozniej to potwierdzilem i poprawilem w poscie juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 No wlasnie dlatego pytam bo wydawalo mi sie to zbyt tanio a wyraznie wcześniej bylo napisane ze za komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Też się pogubiłem, napisz ile za jakie drążki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi