Gość dakall Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Witam mam almerę 1,8 N 16z drugiej ręki i chciałbym wymienić aku ale ponoć blokuje się radio.Gość do kturego kupiłem nic na ten temat niewie lecz instrukcja coś na ten temat wspomina .Czy można cos na ten temat zaradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m@rllok Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 zerknij tu http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=6911 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Zalatw sobie od sasiada jeszcze jeden akumulator, podlacz go pod klemy kablami rozruchowymi i podmien swoj akumulator na nowy, w ten sposob nie stracisz napiecia i radio sie nie zakoduje. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dakall Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 tak bym zrobił ale warto by znać ten kod :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 tak bym zrobił ale warto by znać ten kod :?: to jedz do aso i co znajda ja tak swoj zodbylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.