Gość przemeck Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 witam. ktoś próbował zamontować zmieniarkę CD do fabrycznego radia w Primerkach P11.114? na moim napisane jest "cd changer", to znaczy, że chyba istnieje taka możliwość... jeżeli tak, to jakie zmieniarki pasują, a jakie na pewno nie? jak to zrobić technicznie samemu? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nice Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 "cd changer", :arrow: zmieniarka płyt CD,a nie,że jest wymienna :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiku Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 mam podobny problem, tj mam P11.144 radio kasetowe które napewno obsługuje zmieniarę. tylko niewiem jaką zmieniarę powinnem zakupić. generalnie mógłbym wyjąć i sprawdzić na radiu ale niemam tych pomysłowych wyciągaczy:) a niechcę zarysować radia. A do nice, to o co ci chodzi?? Możesz po polsku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 A więc tak: 1. do fabrycznego radyjka obsługującego zmieniarkę pasuje tylko ta z oznaczeniem CV 707 (Clarion PN-2144U) 2. Aby działało trzeba sobie jeszcze sprawić kabelek do podłączenia (jeżeli takowego nie ma w aucie) - najlepiej kupić w komplecie ze zmieniarką, jak nie to serwis może opylić za około 260 PLN. Poza tym jak poszukacie na forum jest już o tym kilka postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Czy ktos jest w stanie wrzucic fotki sposobu zamontowania zmieniareczki w P11.144 w bagazniku? Mam problem, bo czytalem na forum o tym, ze jest jakies miejsce na zmieniarke w bagazniku, a za cholere nie moge go u siebie znalezc (P11.144 liftback). I jakbby ktos mogl zamiescic instrukcje podlaczenia i opis poprowadzenia kabelka od radia.. Bylbym wdzieczny. Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi P.S. przeszukalem forum i rzetelnej instrukcji montazu nie znalazlem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiku Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 nie wiem jak tutaj ale w hatchbacku miejsce na zmieniarkę jest po lewej stronie w bagażniku yuż przy świetle na podłodze. powinny być tam nawet 2 otwory na śruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 to jest właśnie hatchback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Afordos Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Jeżeli jeszcze aktualna prośba o zdjęcie zmieniarki, to mogę tu wstawić bo mam akurat czysto w bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koko666 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 sa takie emulatory (XcarLink) zmieniarek do ktorych podpinacie np. mp3 playera, mysle ze to jest dobre wyjscie, podpinasz sobie pendrive i obslugujesz to z poziomu radia (radio widzi go jako zmieniarke). wychodzi taniej niz zmieniarka wiec juz sa 2 plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.