Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

zmieniarka do P11.114

Gość przemeck

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

ktoś próbował zamontować zmieniarkę CD do fabrycznego radia w Primerkach P11.114?

na moim napisane jest "cd changer", to znaczy, że chyba istnieje taka możliwość...

jeżeli tak, to jakie zmieniarki pasują, a jakie na pewno nie?

jak to zrobić technicznie samemu?

pozdrawiam

• 1 rok później...

mam podobny problem, tj mam P11.144 radio kasetowe które napewno obsługuje zmieniarę. tylko niewiem jaką zmieniarę powinnem zakupić. generalnie mógłbym wyjąć i sprawdzić na radiu ale niemam tych pomysłowych wyciągaczy:) a niechcę zarysować radia.

A do nice, to o co ci chodzi?? Możesz po polsku??

A więc tak:

1. do fabrycznego radyjka obsługującego zmieniarkę pasuje tylko ta z oznaczeniem CV 707 (Clarion PN-2144U)

2. Aby działało trzeba sobie jeszcze sprawić kabelek do podłączenia (jeżeli takowego nie ma w aucie) - najlepiej kupić w komplecie ze zmieniarką, jak nie to serwis może opylić za około 260 PLN.

Poza tym jak poszukacie na forum jest już o tym kilka postów.

• 1 miesiąc temu...

Czy ktos jest w stanie wrzucic fotki sposobu zamontowania zmieniareczki w P11.144 w bagazniku? Mam problem, bo czytalem na forum o tym, ze jest jakies miejsce na zmieniarke w bagazniku, a za cholere nie moge go u siebie znalezc (P11.144 liftback). I jakbby ktos mogl zamiescic instrukcje podlaczenia i opis poprowadzenia kabelka od radia.. Bylbym wdzieczny. Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi

P.S. przeszukalem forum i rzetelnej instrukcji montazu nie znalazlem..

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...

sa takie emulatory (XcarLink) zmieniarek do ktorych podpinacie np. mp3 playera, mysle ze to jest dobre wyjscie, podpinasz sobie pendrive i obslugujesz to z poziomu radia (radio widzi go jako zmieniarke). wychodzi taniej niz zmieniarka wiec juz sa 2 plusy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...