Gość bloksi1 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Witam mam taką proźbe czy mógłby ktoś zmieżyc bagnet do silnika 1.7 D sunny 90r bo kupiłem z złamanym bagnetem i niemam pojecia jaki jest stan oleju, interesowała by mnie długość i na jakiej długości jest min max za pomoc z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bloksi1 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 jest to b12 kombi (wygląda jak polonez ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Wszystko wiedzący Bombel się pomylił :?: Kolego bloksi1 dzisaj sprawdzę - jak nie zapomnę to foto zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limak.s Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 To jest bagnet Nissana Sunny z 87 roku z silnikiem 1.7D N13 Mam nadzieje że to jest ten sam bagnet bo silniki jak się nie mylę są te same. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bloksi1 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 głowy niedam ze to 90 r bo jest zarejestrowany na składak a tak pozatym to samochód mojego teścia wiec jak bede miał dostep to sprawdze jaki rok ponoć był przywieziony i złozony jak to kiedyś sie robiło gościu twierdził ze to 90 r , teraz sie borykam z alternatorem wysiadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MatMM Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Mam takiego samego - rownież 90' 1,7 D kombi i nie ma się tu co zastanawiać Bombel : ) limak.s, to dokładnie taki sam bagnej jak mam ja, wiec fotki jak najabardziej trafne : ) --- Uzueplnienie do tematu jakie uzgodnilem z Bomblem: VIN: JN10WSB12U0303345 Model code: WSLB12FQY Internal color: K - GRAY External color: 463 - GRAY METALLIC Production year/mon: 9008 Model start year: 8606 Model finish year: 9008 Model: Nissan SUNNY B12 Description: ENGINE - CD17 TYPE ENGINE WHL DRV - 2 WHEEL DRIVE TRANS - 5-SPEED MANUAL TRANS AREA - EXCEPT EC GRADE - LX TYPE BODY - WAGON No Model number description.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bloksi1 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 a Tak ogólnie wracając do tematu to WIELKIE DZIĘKI ZA FOTKI :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Skoro kolega już zrobił fotki - to ja nie będę zaśmiecał topica - bagnet jest taki sam. Tylko u mnie korek się zaczyna jakieś 0,5 cm wcześniej i jest przy 43 cm :roll: . choć może tylko mi się wydaje :roll: a tutaj masz dokładniej zwymiarowany czubek to tyle - powodzenia w tworzeniu nówki sztuki - wrazie czego opisz co i jak zrobileś - czego użyłeś - dla potomnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.