Gość ozio Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Może wiecie gdzie znajduje się przekaźnik pompy paliwa w P11 SR20DE z 1997 roku ? Na forum nie znalazłem tego info. Niestety w "Obsłudze i naprawie..." Haynes'a w przypadku modeli III fazy temat przemilczano. Teoretycznie powinien się on znajdować w skrzynce przekaźników pod maską, ale nie mam pewności. Poniżej foto, jak wygląda ta skrzynka u mnie: Proszę napiszcie który to może być przekaźnik lub gdzie indziej go szukać ? Pozdrawiam Ozio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Przekaźnik pompy paliwa jest w przedziale pasażerskim pod kierownicą. Nie wiem dokładnie który , ale powinien być chyba opisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ozio Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dzięki! Miejsce które podałeś było 2. na mojej liście "podejrzanych". Pozdrawiam, Ozio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekwielki Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam Czy znalazłeś kolego ten przekażnik jeśli tak to czy możesz mi pomóc jak wygląda albo jak jest opisany i jak go sprawdzić czy jest sprawny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.