Gość Szkodnik Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 witam. moze juz ktos sie z tym zmagał. Jesli tak prosze pomoc. Wybieram sie do mechanika ale boje sie ze nie dadzą rady. Moze kilka małych podpowiedzi. Z góry dziekuje. [ Dodano: Sro 16 Lip, 2008 23:27 ] P7-F/INJ TIMING FB Podczas przyspieszania zapala sie kontrolka chek engine i auto słabnie. Nieraz po przejechaniu 500km a nieraz 3km. I jak juz sie raz zapali to wtedy koniec non stop tak sie dzieje. musze wtedy zgasic auto i za chwile ponownie odpalic wtedy gasnie ostatnio dzieje sie tak praktycznie cały czas. CZy moze to byc jakies mechaniczne uszkodzenie wtryskiwacza, które sie pogłębia? Jesli ktos sie z tym spotkał niech podpowie od czego zacząc. Dzieki [ Dodano: Sro 16 Lip, 2008 23:30 ] Dodam jeszcze ze jest to Patrol GR Y61 silnik 3.0Di rocznik 2000 i ma nalatane 300tys km. [ Dodano: Pią 18 Lip, 2008 01:23 ] OK. DZIEKI ZA WSZYSTKIE PODPOWIEDZI. JUZ ZROBIłEM. ALE BANAł!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 OK. DZIEKI ZA WSZYSTKIE PODPOWIEDZI. JUZ ZROBIłEM. ALE BANAł!!! to napisz co to było,dla potomnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Kąt wyprzedzenia wtrysku ?? Tak domniemywając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szkodnik Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 WITAM. TAK JEST KąT WYPRZEDZENIA WTRYSKU!!! ALE JAKA TEGO PRZYCZYNA? UWAGA!!! TEN BłąD BYł SPOWODOWANY FILTREM PALIWA (INACZEJ -- TO NIE BYł ORYGINALNY FILTR PALIWA -- TO BYł FILTR Z "KAGERA") PO PROSTU NIE WYTARCZAJąCA ILOść PALIWA DOCHODZIłA DO POMPY. RESZTE DOPOWIEDZCIE SOBIE SAMI. ALE JUZ WIEM ZE NA TAKICH ELEMENTACH NIE MA CO OSZCZęDZAC. PS. ODPOWIEDź ZNALAZłEM NA ROSYJSKIM FORUM NISSANA. POZDRAWIAM :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Na początku tematu stawiałem na przepływomierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bert Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ja mam ten sam kod błędu. Wystarczyło wymienić filtr paliwa na oryginalny, czy musiałeś coś jeszcze zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.