Gość wosy Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Witam wszystkich. Mam taki problem. Rano kiedy wsiadałem do auta na wyświetlaczu był widoczny napis "secure". Wieczorem dzień wcześniej jeździłem autem i wszystko było ok. Mimo pojawienia się tego napisu wszystko działa ok. prócz radia. To jest almera tino ta nowsza wersja z dużym wyświetlaczem LCD. Czy ktoś może wie co może być przyczyną takiego stany rzeczy, jak się pozbyć tego komunikatu i jak uruchomić radio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wosy Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Znam kod do immobilizera, ale nie wiem jak go wpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wosy Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Zdarzenie, o którym pisałem miło miejsce jak rano wsiadłem do samochodu i jechałem do pracy. Jak wracałem wszystko wróciło do normy i do teraz jest OK. Dziękuję za porady i pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 brak styku na pinie od immobilisera. radio Twoje nie potrzebuje kodu, tylko sygnał z immo, że radio jest we właściwym samochodzie. Jak problem będzie się powtarzał, trzeba przeczyścić styki, poruszać kostkami. Sprawdzić kable w pierwszej kolejności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal20047 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Witam. Kupiłem radio oryginalne z nissan qashqai j10 po podłączeniu na wyświetlaczu pojawia się komunikat "secure" Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike12345 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Wpisz 4 cyfrowy kod radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal20047 Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Gdzie go wpisać. I z gdzie znajdę ten kod.Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.